Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ви ли се струва много ниска Alfa 145?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мойта пък ми се струва, че предните гуми имат повече разстояние до калника, отколкото задните, гумите са 1 размер.. нз
    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Re: Не ви ли се струва много ниска Alfa 145?

Първоначално публикувано от blabla
      От 1 седмица я имам 145цата, но ми се струва много ниска отдолу, даже доста време се чудих дали да си я купя, точно поради тази причина. Като чета по форума гледам, че доста хора са правили картер. Как ви се струва височината ли е проблема, или "хубавите" пътища?
      чичо ми 1982 год. имаше Алфа и клиренса й беше 12 см. Тези коли са си ниски.
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer

Comment

На Алфите може ли да се подлагат гумени тампони под пружините с цел повдигане с 5-10 санта като при някои други марки

Comment

Не че не може но по този начин повдигаш центъра на тежестта на колата и се намалява устойчивостта на автомобила.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Абе и аз това се чудех, за отзад ясно, ама отпред как ше стане...? Щот мойта си е бая стабилна с това спортно окачване, та и да я дигна малко няма да е болка за умиране, а така на 1 бордюр не мога да я кача...
            166, 2.4 JTD'00

Comment

мойта е по - висока от другите, не знам защо е така, така я взех.
              предполагам, че се дължи на по - дълги амортисьори
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer

Comment

Първоначално публикувано от shutter
                Не е от амортисьорите по скоро от пружини
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                  Не е от амортисьорите по скоро от пружини
                  едно от двете ще да е, но въпроса е има ли такива части на пазара?
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Chimev
                    Абе и аз това се чудех, за отзад ясно, ама отпред как ше стане...? Щот мойта си е бая стабилна с това спортно окачване, та и да я дигна малко няма да е болка за умиране, а така на 1 бордюр не мога да я кача...
                    алфите имат много добро поведение на пътя, в сравнение с повечето коли, но пък 145 са леки и това си оказва негативното влияние. Много пъти задницата се е опитвала да ме изпревари
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer

Comment

колите не са леки, а задниците са неустойчеви

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Chimev
                        алфите имат много добро поведение на пътя, в сравнение с повечето коли, но пък 145 са леки и това си оказва негативното влияние. Много пъти задницата се е опитвала да ме изпревари
                        Не ми се е случвало (слава богу) да ми побегне задницата, ама аз не съм и особено спортен типаж . Та никой не каза има ли вариант да си оставя това окачване и да дигна малко предницата? По рано мислех за нормални пружини, ама като гледам колко километри вече има по наще пътища и още окачването е 6 се отказах...
                        166, 2.4 JTD'00

Comment

мисля да патентовам "мрежичка за картер при ТС".

не, че ще опази картера, но ще идете при заварчика с всичките части добре изцедени...
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                            колите не са леки, а задниците са неустойчеви
                            a.k.a. Оversteering
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                            X